Asztrológiai elemzés és tanítás

Asztrológiai elemzés

k

Asztrológia tanítás

Miből áll egy komplex asztrológiai elemzés?

Az önismereti és életút elemzés során felhasználom mind a személyes horoszkópodból, mind a numerológiából és a pszichológiai nézőpont által nyerhető információkat. A beszélgetésünk pontos menete igazodik az egyéni kérdéseidhez. Az asztrológiai elemzés folyamán mindvégig tiszteletben tartom a szabad döntésekhez való jogodat és nem vállalom át a kereszted. Ugyanakkor igyekszem minél hatékonyabban rávilágítani a képletedben látható összefüggésekre, hogy segítsek előmozdítani a tanulási feladataid és a személyiségfejlődésed szempontjából esedékes felismeréseket s a gyakorlati lépéseket.

Mit kaphatok még az elemzés mellett?

Szükség esetén ellátlak néhány fontos /fénymásolt vagy emailben mellékelt/ olvasnivalóval (például az életfeladatodra vonatkozóan), illetve a továbblépésedet segítő könyvek és módszerek listájával. Ha igényed van rá, rendelhetsz nyomtatott /asztrológiai-számmisztikai/ előrejelzést is iránymutatásként. Ezen kívül lehetőség van a közös munka folytatására személyre szabott coaching ülések formájában. (Ekkor nem csak a fejedben történnek majd változások, hanem érzelmileg és praktikus szinteken is dolgozni fogunk.) További információt ez utóbbi szolgáltatásomra vonatkozóan a Coaching aloldalon találsz.

Hány alkalomból áll és mennyi ideig tart az elemzés?

Az asztrológiai elemzés egy alkalmas általában és többnyire 1,5-2 órás. Ha ennél hosszabbra nyúlik, akkor minden megkezdett fél óra külön díjazást von maga után.

Szóbeli, vagy írásbeli elemzés készül?
A szóbeli elemzést tartom hitelesnek a műfaj jellegéből adódóan. A horoszkóp egy szimbólumokból álló ábra, amely azáltal válik élettelivé, személyre szabottá, hogy az asztrológus összekapcsolja a benned lévő aktuális kérdésekkel, energiákkal. Nem jóslással foglalkozom, hanem asztropszichológiai tükröt ajánlok. Önmagad őszinte felvállalása révén konkrét, reális, hasznos visszajelzésekre számíthatsz.
Mennyibe kerül az elemzés?
A pontos díjszabást a lenti táblázat mutatja, de egyéni kérés (pl. több, mint két képlet alapján készítendő kapcsolati összevetés) esetén emailben adok tájékoztatást a feltételekről.
Hol lesz az elemzés? Skype megoldható?

A helyszínt emailben egyeztetjük az egyéni igények mérlegelésével, de általában a belvárosban történik a találkozás. Indokolt esetben megoldható az elemzés skype-on keresztül is.

Hogyan tudok időpontot kérni?

Írj egy emailt, amelyben röviden felvázolod, hogy miért szeretnél elemzést készíttetni, illetve hogy mire lennél kíváncsi s mely kérdések foglalkoztatnak. Azt is megadhatod, hogy általában milyen napokon / hány óra körül érsz rá. Hamarosan válaszolok s küldök majd egy adatlapot, amelynek a kitöltését követően időpontot is egyeztetünk. Természetesen megkereshetsz telefonon, bár az emailt hatékonyabbnak tartom.

Mikor érdemes elemzésre jönni? (Milyen témával, mely kérdésekkel?)
Önismereti hiányosságok, párkapcsolati dilemmák, családi, vagy egyéb kapcsolati viszonyok megvilágítása (pl. szülő-gyermek-, baráti-, munkatársi kapcsolatok), életfeladat körvonalazása, egészséggel (-betegséggel) összefüggő kérdések, válságok okainak és a kivezető útnak a tisztázása, elakadások, külső-belső ellentmondások, önsorsrontó tendenciák miértjének a megértése… Diagnosztikai rálátás kérése a legkülönfélébb élethelyzetekben. Gyakorlatilag nincsen olyan téma, amit ne lehetne az asztrológiában rejlő „kulcsok” segítségével átvizsgálni, újrakeretezni. Ha nem férsz hozzá önmagad elsődleges mozgatórugóihoz, vagy nem érted mi zajlik benned / körülötted pontosan s mit kellene éppen megtanulnod mindebből, akkor általánosságban jó ötlet lehet a születési horoszkópodhoz fordulni.
Mit adhat az előrejelzés és mit nem?

Az asztrológiai és a számmisztikai előrejelzésed nem fog determináló kijelentéseket tartalmazni, hanem az aktuális egy éves, vagy az általad kért időciklusod főbb önismereti jellemzőire hívom fel a figyelmed. Utánanézek, hogy számíthatsz-e nagyobb fordulatokra a közeljövőben s mely témák kerülnek éppen előtérbe, illetve milyen személyiségrészeid, életterületeid fekszenek nagyító alá, hogy csiszolódjanak. (Ellenzem a jövőre irányuló túlzott spekulációt, mert számos negatív hatása lehet. Ha valaki MOST NEM ÉL és a jelenlegi stációk megtétele helyett arra koncentrál, ami következik, akkor nem figyel kellőképpen arra, amivel felelősen megalapozhatná a várt történéseket. A szebb jövőről való álmodozás a cselekedetekben gátol, ezért akadályoz a kibontakozásban. Érdemes tehát határt szabni kíváncsiságunknak.)

És ha nem tudom a pontos születési időmet?

Ez nem jó hír, de ettől még létezik megoldás. Egyrészt fontos életeseményekből legtöbbször visszaszámolható a születés időpontja, másrészt, szélsőséges esetben egyéb módszerek által is készíthető személyes elemzés. Ekkor nagyobb hangsúlyt fektetek a numerológiai és a pszichológiai stb eszközökre, tényezőkre.

Tényleg működik a horoszkóp?

A horoszkóp működése nem hit kérdése, hanem tapasztalat. Üzenetei minden hiteles asztrológus számára ugyanazt közvetítik, tehát eleget tesz a tudományos „ismételhetőség” kritériumának. Azért tartom ezt a “kozmikus tudományt” különlegesnek, mert megfelelő hozzáállás esetén kiapadhatatlan és gyakorlatias információforrásnak tekinthető, amely leképezi a külső-belső világunk összes mozzanatát s magába sűríti azt a logikán felüli RENDEZŐ ELVET, ami iránytűként szolgálhat egy “beavatásra” nyitott, avagy a kétségek sűrű erdejében vándorló ember számára. Nem szeretném azonban számodra bebizonyítani az asztrológia hatékonyságát. Ha szkeptikus vagy, akkor inkább a további szolgáltatásaimat ajánlom.

Miket tanulok az órák során?
Mindenképpen a saját érdeklődésednek és tudásszintednek megfelelően állítom össze az órákat.
Milyen területeket érintünk?
A saját horoszkópod és más példák segítségével szemléltetem az asztrológiai összefüggéseket. Minden olyan témával foglalkozunk, ami számodra érdekes és fontos. Ha elmélyült tudásra vágysz, végigvezetlek a horoszkóp ábra valamennyi lényeges pontján.

{

Nem hiszek az eleve elrendelésben, hanem az egyéni felelősségvállalást és önismeretet támogatom. Asztropszichológiával foglalkozom, amely elhatárolódik a bulvár horoszkópoktól.

Plusz szolgáltatások (igény esetén)

Párhoroszkóp: ha kifejezetten egy másik személlyel való (pár)kapcsolatod elemzését szeretnéd kérni (párkapcsolati összevetés, szülő-gyermek kapcsolat, testvérek, vagy kollégák, illetve barátok közti kapcsolat stb), abban az esetben két horoszkóppal kell mélyebben foglalkoznom.

Előrejelzés: Az alap önismereti elemzés mellé rendelhető 1 éves összetett, nyomtatott előrejelzés (asztrológiai és számmisztikai kalkulációk alapján) az esetleges nagyobb sorsfordulók, aktuális belső átalakulások időszakának, üzenetének megjelölésével. (A táblázatos numerológiai előrejelzés alapvető segítséget nyújt, ha szeretnénk lényegileg megragadni valamely életciklusunk (személyes évünk, személyes hónapjaink) mondandóját, vagy dönteni akarunk fontos ügyben; sőt konkrét dátumokkal (személyes napok) kapcsolatban is felvilágosítást adhat.)

Írásbeli összefoglaló: Az elemzést követően részletesen, személyre szabottan összefoglalom írásban, emlékeztető gyanánt az elhangzottak lényegét, hangsúlyos tanulságát. Sokan szívesen olvassák újra, szembesülnek azzal ismét, amit ugyan már hallottak, viszont később, egy eltérő életszakaszban más módon csapódhat le bennük. A visszatérő kérdéseknek, gócpontoknak mélyebb, pontosabb értelmezését kínálhatja idővel az újraolvasott anyag. Talán többet értesz az elemzésből egy-két év elteltével, mint az adott pillanatban.

Ajándékhoroszkóp: születésnapra, névnapra és egyéb alkalmakra rendelhető. Etikai okokból azonban kizárólag szóbeli elemzést vállalok (személyesen, vagy skype-on).

Rendezvényeken való részvétel asztrológusként, számmisztikai elemzőként. Angol nyelven is! Tapasztalattal rendelkezem.